Kako Leciti

Alternativna Medicina – Narodna Apoteka

PRIRODNI LEK

Bijelo pranje – Što je i kako se liječi?

Bijelo pranje – Što je i kako se liječi? Naučite djelovati preventivno ili liječiti simptome ako su se već pojavili

Bijelo pranje je upala na području sluznice vagine. Riječ je dakle o upalnom procesu, koji se dosta često javlja kod žena. Ova upala nastaje iz više razloga, a najčešći su razne upale maternice, gljivične infekcije, stres ili reakcija na neki lijek.

Mnoge žene imaju problema sa bijelim pranjem, pa evo kratkog teksta na tu temu.
Nadamo se da ćete uspjeti ukloniti simptome ove neugodne pojave.

Liječenje bijelog pranja pomoću ljekovitih biljaka – Pročitajte tekst u nastavku.
Bijelo pranje možete liječiti uz pomoć čaja od lista bršljana i hrastove kore. Pored tog čaja, dobar prirodni lijek za bijelo pranje je čaj od listova oraha, koprive i bršljana, koje pomiješate sa kamilicom i stolisnikom.

Prirodni lijekovi mogu biti jako efikasni, ali kod nekih žena ne daju nikakav efekt, baš kao ni farmaceutski preparati. Ako imate većih problema, i ne možete da zaliječite bolest, svakako se obratite liječniku za pomoć.

 

Bijelo pranje možete liječiti maslinovim uljem.

Jako dobar prirodni preparat za liječenje bijelog pranja je kombinacija maslinovog ulja i cvjetova nevena.

 

Kako spriječiti nastajanje bijelog pranja?

Da bi prevenirali upalu na području sluznice vagine pridržavajte se ovih uputa. Naime, bijelo pranje možete spriječiti tako što ćete izbjegavati velika opterećenja, te paziti na higijenu tijela općenito. Za sprečavanje nastajanja bijelog pranja pazite u odabiru donjeg rublja. Pazite da donje rublje bude od prirodnih materijala, odnosno pamuka i da je prozračno. Potrudite se održavati donje rublje čistim, i pazite da nije usko, odnosno manjeg konfekcijskog broja od potrebnog.

Peršin je dobar suborac protiv bijelog pranja, pa vam preporučujemo da ga uvedete u ishranu jer će svakako pomoći organizmu da se bori protiv nastajanja ove neugodne upale.

izvor: Kakolijeciti.com

Sličan Post 2016-10-17 21:52:17. izvor: Kako Leciti