Kako Leciti

Alternativna Medicina – Narodna Apoteka

PRIRODNI LEK

Kako pobijediti rak?

Naše tijelo je izgrađeno spremno za korištenje hranjivih tvari da bi pobijedilo, eliminiralo i reduciralo tumor. Ono je izgrađeno spremno, s vrlo snažnim imunološkim sustavom, ali je poniženo i ‘zatrovano’ od rođenja, preko cjepiva, cijepljenja protiv gripe i mrtve prerađene hrane.

 

Naš sustav može pobijediti stanice raka koje se razvijaju, mutiraju, multipliciraju i napadaju slaba tkiva upravo sada. Kako možemo ojačati naše tkivo, našu krv?

Postoji poseban enzim kojeg mutirane stanice koriste prilikom množenja, a taj enzim se zove ‘ornitin dekarboksilaza’. Mi bi mogli blokirati taj enzim, na način da mu ograničimo ili u potpunosti prekinemo opskrbu hranjivim tvarima.

FDA (Administracija za hranu i lijekove), uz CDC i Monsanto, svakodnevno suzbijaju lijekove za rak, jer znaju da bi mogli pročitati pravu istraživanja i otići u trgovinu i kupiti neku sodu bikarbonu, 35%-tni vodikov peroksid ili organski češnjak.

Sedmogodišnje kliničko istraživanje utjecaja češnjaka na rak

Najveća studija ikad provedena u povijesti utjecaja češnjaka na tumor je provedena od strane kineskih znanstvenika u suradnji sa Nacionalnim institutom za rak. To je bio test u kojem se htjelo dokazati i vidjeti da li češnjak može smanjiti predkancerozna oštećenja probavnog sustava.

Za sve znanstvene ljudi u javnosti, da, to bilo je dvostruko slijepo istraživanje i bilo je slučajnim odabirom, na više od 3.000 ljudskih subjekata tijekom sedam dugih kliničkih godina. Želite li čuti rezultate? Rizik raka je smanjen za 60%, za osobe s najvećim unosom povrća koje sadrži Allium, najviše se ovdje misli na češnjak.

 

Čudesni nutrijent biljnog roda Allium

1957., istraživači su inkubirali sarkom tumorskih stanica sa spojem koji se nalazi u češnjaku naziva Slliinase (Alinaza) i S-etil-L-cistein sulfoksid, a zatim se injektirao u tumorske stanice štakora. Rast tumora je u potpunosti zaustavljen, zapravo obrnut, a miševi su preživjeli posljednjih šest mjeseci (oni samo žive oko dvije godine normalno). Miševi koji nisu dobili spoj Alinazu umrli su u roku od dva mjeseca!

Pošto je ljudska DNK 99% ista kao i kod miševa, sada slobodno možete odbaciti svoje sumnje o tome kako to utječe na ljude. Ako ste ikada čuli za Gerson terapiju ili Miracle Mineral Supplement, onda ste čuli za prirodne lijekove koji će očistiti krv.

 

Priprema i dosljednost su ključni

Ako se odlučite za češnjak za vaše ozdravljenje, budite sigurni da ga zdrobite i pustite da odstoji najmanje 15 minuta. To vrijeme je potrebno za oslobađanje enzima – ALINAZE – koji proizvodi spojeve koji će uništiti rak.

Postoji oko desetak režnjeva po jednom češnjaku. Hipokrat je u svoje vrijeme preporučao drobljeni češnjak svojim pacijentima u velikim količinama kako bi se izliječiti od raka. On je to znao. Da je on danas ovdje, on bi vam rekao da jedete oko polovice cijele glavice češnjaka dnevno, ali bi trebali biti sigurni da to provjerite da li je u skladu sa alternativnom medicinom.

Ako vam se ne sviđa češnjak ili ako želite pregršt drugog povrća iz Allium roda, idite u trgovinu i kupite organski luk, luk, poriluk, lukovice ili vlasac. Ovo povrće i ljekovito bilje u sebi sadrži mnoge ljekovite tvari.

Prema George Mateljan zakladi, zdravstvena dobrobit češnjaka se povećava ako ga ostavimo na zraku nakon što ga izrežemo ili zdrobimo. Ako ga ostavimo neko vrijeme, prije nego što promijeni temperaturu (preko kuhanja) ili njegov pH (preko dodavanja kisele hrane kao što je sok od limuna), to će dati enzimu alinazi u češnjaku mogućnost da djeluje.

Ako se ne sjecka ili drobi, izloženost od samo 60 sekundi mikrovalovima uzrokuje da češnjak izgubi neka od svojih anti-kancerogenih svojstava. Trenutno kuhanje cijelog, netaknutog češnjaka također uzrok je smanjenje korisnih sastojaka. Trenutno dodavanje nisko kiselih sastojaka kao što je limunov sok također smanjuje korisne sastojke. Uz povrće Allium roda možete dodati i žličicu sode bikarbone otopljene u čaši izvorske vode nekoliko puta dnevno.

Kada otkrijete prirodne lijekove, ne možete samo govoriti o njima te ih koristiti samo par tjedana. Oni su vaša životna misija za opskrbu i obranu vašeg jednog i jedinog organskog tijela u ovom životu.

Sličan Post 2014-07-18 06:27:00. izvor: Kako Leciti