Kako Leciti

Alternativna Medicina – Narodna Apoteka

PRIRODNI LEK

Uz pomoć limuna i celera očistite organizam – Prirodni lijek od dva ili tri sastojka…

Za snižavanje masnoća u tijelu oprobajte ovaj prirodni lijek od limuna i korijena celera. Smatra se da je napitak dobar i za čišćenje organizma nakon preobilnog jela.

Uz pomoć tek dva sastojka očistite organizam.

Prirodni lijekovi trebaju imati prednost nad sintetičkim komercijalnim proizvodima, pa vam ovom prilikom predstavljamo odličan recept za pripremu lijeka koji će jako dobro očistiti vaš organizam.

Naučite sebi pripremati prirodne lijekove – isplati se u svakom pogledu.

U nastavku, evo jedan prirodni lijek koji uklanja masnoće iz krvotoka.

Ljekoviti sastojci celera najbolje ostaju očuvani u svježe iscijeđenom soku sirovog korijena, listova i stabljike. S listovima ne treba pretjerivati, jer sok postaje gorak. Ukoliko vam je okus celera oštar, možete u sok dodati med ili neko drugo sladilo, ili ga izmiksati sa bananom.

Ipak, ovom prilikom donosimo recept za sok, pa se pridržavajte uputa i sastojaka za pripremu.

Limun operite i narežite na tanke ploške, te ga stavite u veliki lonac sa vodom. Nakon toga naribajte celer te ga dodajte u istu posudu. Sve to treba kuhati 20 minuta na jakoj vatri, pa pustiti da se hladi preko noći ili najmanje 6 sati.

Ohlađenu smjesu treba procijediti kroz cjediljku, a tekućinu spremiti u staklenke ili boce. Tekućina je odličan prirodni lijek koji regulira razinu masnoća u organizmu. Potrebno ju je piti po 1 dl prije jela tri puta dnevno.

izvor: Kakolijeciti.com

Sličan Post 2016-11-04 14:00:17. izvor: Kako Leciti