Kako Leciti

Alternativna Medicina – Narodna Apoteka

PRIRODNI LEK

Blagodati limuna

Limun spada u citruse, a radi se o stvarno čudotvornom prirodnom proizvodu za liječenje mnogih problema, pa i ubijanje kancerogenih stanica u organizmu. Mnogostruko je snažniji od kemoterapije.

Zašto mi ovo saznajemo tek sada?

Zato što postoje laboratorije koje su zainteresirane za proizvodnju jedne sintetičke verzije koja će im donijeti ogromnu zaradu. Vi od sada možete da pomognete jednom prijatelju obavještavajući ga da je limunov sok blagotvoran za sprečavanje te bolesti. Njegov ukus je prijatan i ne stvara one strašne posljedice kao kemoterapija. Ako imate mogućnosti, zasadite limunovo drvo na verandi ili u vrtu. Koliko ljudi umire dok se ljubomorno čuva ova tajna, da ne bi bili pogođeni multimilijunaši velikih korporacija. Kao što znate, stablo limuna je nisko, ne zauzima mnogo prostora i poznato je po svojim raznolikim plodovima.

Možete da uzimate limun na razne načine: možete da jedete plod, da ga cijedite i pravite razna pića i kolače.

Pripisuju mu se razna svojstva, ali najpovoljniji efekt ima na ciste i tumore.

Ova biljka je dokazani lijek protiv svih tipova raka. Smatra se također da je on antimikrobni agens širokog spektra protiv bakterijskih infekcija i gljivica, da je efikasan protiv internih parazita i crva, da regulira veoma visoki krvni tlak i poremećaje koji djeluju na živce te djeluje antidepresivno.

Izvor ove informacije je fascinantan: on potječe od jednog od najvećih proizvođača lijekova na svijetu, koji tvrdi da posije više od 20 godina rada u laboratoriji od 1970. god. je konstatirano da limun uništava maligne stanice u dvanaest vrsta raka, među kojima je rak debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i pankreasa.

Sastojci ove biljke su pokazali da djeluju 10000 (deset tisuća) puta bolje od Adiamicina, kemoterapeutske droge za usporavanje rasta kanceroznih stanica. Ono što je još iznenađujuće je to što limun uništava kancerogene stanice, a ne utječe loše na zdrave stanice u organizmu.

Sličan Post 2014-06-04 06:05:00. izvor: Kako Leciti